Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
5 min
0 min
Hjemmelavet pesto er super nemt at lave, og smager fantastisk som tilbehør til et væld af retter, og som smørelse i en lækker sandwich. I stedet for basilikum, der kan være dyrt i meget store mængder i Danmark, har vi lavet denne pesto med rucola. Og det er et hit!
Portioner
Ingredienser
- 75 grampinjekerner
- 75 gramrucola- 75 gram
- 1.5 dlolivenolie
- 1 fedhvidløg
- 50 gramparmesan
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist pinjekernerne på en pande, til de har fået lidt farve og dufter dejligt.2
Blend alle ingredienser til den ønskede konsistens i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med salt og peber og juster evt. konsistensen med lidt olivenolie.Tip
Hvis du har pesto til overs kan du hælde det i en beholder og toppe med en god slat olivenolie, så der ikke kommer ilt til pestoen. Så kan den holde sig længere i køleskabet - eller fryses ned.