Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Denne ret dufter af barndom! I hvert fald hos os hos Mambeno. Og på trods af de få ingredienser, så smager den fantastisk! Her vi serveret retten med ris og rødbeder. Opskriften er til to dage, så husk at gemme resterne til i morgen, hvor det bliver ekstra nemt! God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 800 gramhakket oksekød
- 6 stkporre
- 1 spskkarry
- 4 stkæbler
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 2 dlvand
- syltede rødbeder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene som anvist på pakken.2
Steg oksekødet i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande og tilsæt rensede og skiveskårne porre samt karry. Lad hele molevitten stege i ca. 5 minutter, til kødet er brunet godt af.3
Skyl æblerne og riv dem på den grove side af rivejernet og lad dem stege med. Tilsæt madlavningsfløde og vand og lad retten simre i yderligere 5-10 minutter og smag til med salt og peber.4
Servér retten med dampende varme ris og syltede rødbeder.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn rense og skære porrerne.