Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
30 min
Her har vi lavet en nem ret med grillede eller stegte koteletter, der serveres med de nemmeste rodfrugter i fad! Vi har serveret retten med bulgur, men du kan også vælge ris. Husk at gemme resten af de bagte rodfrugter til i morgen, da retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 900 gramfrosne rodfrugter
- 2 dåsehakkede tomater
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 2 spskpaprika
- 1 spsktørret timian
- 3.5 dlbulgur eller fuldkornsris
- 4 stknakkekoteletter
- salt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Skær løg og hvidløg i tern og vend dem sammen med de frosne rodfrugter i et ovnfast fad.3
Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, paprika, timian og lidt salt og vend det godt sammen. Lad det hygge sig i ovnen i ca. 30 minutter, imens du laver resten.4
Kog imens bulgur eller ris efter anvisningen på pakken.5
10-15 minutter inden servering, skal koteletterne krydres med med salt og peber. Steg dem på en pande i lidt olivenolie eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret er til det.6
Server de saftige koteletter med bagte rodfrugter og bulgur eller ris.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende rodfrugterne sammen med krydderier, hakkede tomater og madlavningsfløde. De kan selvfølgelig også hjælpe med at dække bord!