Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Bananpandekager! En lynhurtig og helt sukker- og melfri udgave af de klassiske pandekager. Pandekagerne er perfekte til morgenbordet og som eftermiddagssnack efter en lang dag i skole eller institution. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 2 stkbananer
- 1 tskstødt kanel
- 1 spskkokosmel
- 20 gramsmør- til stegning
Fremgangsmåde
1
Mos alle ingredienserne - undtagen smørret - med en gaffel eller et piskeris. Pas på ikke at mose det for fint, da pandekagerne så bliver svære at vende.2
Steg pandekagerne i smør ved middel varme på en sliplet-pande. Lav dem enten små som brunchpandekager - eller lidt tykkere end normalt og vend dem forsigtigt. Fordi der ikke er mel i, er de lidt mere levende end almindelige pandekager.3
Servér dem med friske bananskiver og lidt honning på toppen.4
Velbekomme!