Melonis med chokolade

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 0.5 stkvandmelon
  • 150 grammørk chokolade
  • 16 stkispinde
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Melonis med chokolade

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

De er så nemme at lave, de her melonis og er dejligt forfriskende på en varm sommerdag. Du kan også sagtens lave melonisene uden chokolade. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkvandmelon
  • 150 grammørk chokolade
  • 16 stkispinde
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skær vandmelonen halvt over og skær den ene halvdel i skiver på ca. 2 cm. Den anden halvdel kan I spise på et andet tidspunkt. Skær herefter skiverne i trekanter og lav et snit i skallen, så du forsigtigt kan sætte en ispind fast gennem skallen og halvvejs op i melonen.

2. Læg melonstykkerne på en tallerken beklædt med bagepapir og sæt dem i fryseren i 4-5 timer.

3. Smelt chokoladen i enten et vandbad eller i mikroovnen. Når melonerne er frosne, kan du enten hælde chokolade over eller dyppe melonstykkerne i chokoladen.

4. Sæt melonstykkerne på frys i endnu halv time - og så må der endelig guffes!

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære melonstykkerne over - dog skal en voksen hjælpe med at lave snittet i melonskallen. Ungerne kan selvfølgelig også hjælpe med at smelte chokoladen og sætte pinde i melonstykkerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre