Pasta med bacon, spidskål og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 150 grambacon i skiver
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 150 gramfrosne ærter
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 10 stkcherrytomater
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med bacon, spidskål og ærter

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.7, Meget populær

En virkelig nem og lækker pastaret med spidskål, ærter og cherrytomater, der bliver toppet med bacon og vendt i en let flødesauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 150 grambacon i skiver
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 150 gramfrosne ærter
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 10 stkcherrytomater
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær baconskiverne i mindre stykker - du kan evt. bruge en helt ren saks til at klippe skiverne. Steg baconen på en pande uden fedtstof til det er sprødt. Tag baconstykkerne af panden og stil dem til side. Gem fedtet på panden til senere.

3. Skær spidskålet i strimler. Skær løg og hvidløg i mindre tern og steg det hele i baconfedtet sammen med paprika i 5-7 minutter.

4. Tilsæt nu ærter, madlavningsfløde og oregano og lad saucen simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

5. Vend pastaen sammen med saucen og server i dybe tallerkener med bacon og cherrytomater på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe bacon i stykker. De kan også skære spidskål og tomater.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.