Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
20 min
Her får du opskriften på en knapt-så-usund snack til ungernes madpakker - eller til en ulvetime uden sukker: Sprøde panerede squashstykker med oregano og parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksquash
- 50 gramrasp
- 0.5 tsksalt
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 stkæg
- 30 gramparmesan
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skyl squashen og skær den i 1 cm. tykke skiver. Bland rasp, salt, oregano og peber sammen på en flad tallerken. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen.3
Vend squashstykkerne i ægget og herefter i raspblandingen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys revet parmesan på toppen. Bag squashstykkerne i 20-25 minutter - til de er sprøde og gyldne.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash i stykker og vende dem i æg og rasp.