Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her har vi lavet de nemmeste og lækreste amerikanske pandekager, som bliver luftige og svampede. Vi har serveret dem med sirup og kompot, men du kan servere dem med lige den topping, du har lyst til. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2.5 dlmælk
- 2 stkæg
- 2 spsksirup
- 200 gramhvedemel
- 0.25 tsksalt
- 1 spskvaniljesukker
- 1.5 tskbagepulver
- 0.5 tsknatron
- smør
Fremgangsmåde
1
Bland mælk, æg og sirup og pisk det sammen i en skål.2
Bland hvedemel, salt, vaniljesukker, bagepulver og natron sammen og tilsæt det til æggeblandingen. Pisk godt.3
Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Når smørret er bruset af og blevet gyldent, hælder du lidt dej i små runde klatter på panden. Steg dem ved jævn varme og vend dem undervejs.4
Server pandekagerne med sirup, syltetøj, frugt eller hvad du nu har lyst til som topping.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande de våde og tørre ingredienser og piske det hele sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager på panden.
Hvis du ikke kan piske klumperne ud af dejen, så brug en stavblender. Du kan også hælde alle ingredienserne i en blender, hvis du har sådan en i køkkenet.