Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Popcorn + hvid chokolade + Oreo = fantastisk! De er super nemme at lave og smager virkelig godt, de her popcorn. Eneste problem er, at de forsvinder ret hurtigt.. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 spskrapsolie
- 1.5 dlupoppede popcorn
- 200 gramhvid chokolade
- 150 gramoreo kiks
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Hæld olien i en gryde sammen med majskornene og læg låg på. Skru helt op for varmen, og ryst gryden, når kornene begynder at poppe. Skru lidt ned for varmen, når de popper, og ryst videre til alle korn er poppet. Pas på, de ikke brænder på!2
Hæld popcornene over i en stor skål og lad dem køle af. Hæld Oreos i en frysepose og knus dem med noget tungt - enten en kødhammer, en kop eller dine allerbedste knytnæver!3
Knæk chokoladen i mindre stykker og kom dem over i en glas- eller metalskål. Lav nu et vandbad. Det gør du ved at koge vand i op i en gryde og sætte skålen ned i vandet, så chokoladen smelter. Pas på, at der ikke kommer vand i chokoladen. Tag chokoladen af varmen inden den er smeltet helt, så kan du røre rundt med en ske, til det sidste er smeltet.4
Hæld den smeltede chokolade og de knuste Oreos over popcornene og rør godt rundt, så det fordeler sig på alle popcornene.5
Fordel popcornene på et stykke bagepapir og sæt dem i fryseren i ca. 15 minutter, så chokoladen sætter så.6
Jubii, så må der guffes! Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at poppe popcornene. De kan også smelte chokolade og knuse Oreos.