Klassiske pølsehorn med ketchup

Ingredienser

( 32 stk. )

  • 8 stkgrillpølser
  • 100 gramsmør
  • 2 dlkogt vand
  • 2 dlyoghurt naturel
  • 40 gramgær
  • 1 tsksalt
  • 700 gramhvedemel
  •  ketchup
  •  æg
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Klassiske pølsehorn med ketchup

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Tryk her og se videoen hvor vi laver opskriften fra start til slut for børn. Pølsehorn er den perfekte snack på farten eller i madpakken. Her har vi lavet en klassisk og svampet opskrift med yoghurt, smør og selvfølgelig ketchup. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 8 stkgrillpølser
  • 100 gramsmør
  • 2 dlkogt vand
  • 2 dlyoghurt naturel
  • 40 gramgær
  • 1 tsksalt
  • 700 gramhvedemel
  •  ketchup
  •  æg

Fremgangsmåde

1. Skær hver pølse i fire stykker. Stil pølsestykkerne til side.

2. Smelt smørret. Bland kogt vand med yoghurt, så blandingen er lillefingervarm. Smuldr gæren i yoghurtblandingen, til den er opløst. Tilsæt salt og smeltet smør og rør herefter melet i lidt efter lidt, så dejen slipper skålen.

3. Ælt derudaf til dejen er smidig. Del dejen i fire stykker, og rul hver del ud i en cirkel, der er ca. 1 cm i tykkelsen. Skær hver cirkel ud i 8 trekanter. Smør lidt ketchup på hver trekant, læg et stykke pølse ovenpå og rul sammen. Husk, at "snippen" skal vende nedad, så pølsehornene ikke går op, når de bliver bagt.

4. Lad pølsehornene hvile i en time under et klæde og pensl dem herefter med sammenpisket æg.

5. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft og bag pølsehornene i 10-15 minutter, eller til de er blevet gyldne på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at smøre ketchup på dejen, lægge pølsestykkerne på og rulle pølsehornene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre