Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
60+ min
Vi har lavet den lækreste regnbueis med yoghurt og tre forskellige smage. Den er blendet med hindbær, mango og vanilje. Glæder dig, den smager SÅ godt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekondenseret mælk
- 3 dlgræsk yoghurt
- 1 spskvaniljesukker
- 250 gramfrosne mangostykker
- 250 gramhindbær
Fremgangsmåde
1
Pisk kondenseret mælk og græsk yoghurt sammen med vaniljesukker i en skål. Fordel det herefter i tre forskellige skåle.2
Blend den ene del sammen med mangostykker, til massen har en ensartet konsistens. Gør det samme med hindbærerne - og lad den sidste forblive hvid.3
Fordel de tre farver i en form, som kan komme i fryseren.4
Isen er klar efter ca. 5 timer. Hvis du lader den stå i fryseren natten over, skal du huske at tage den op ca. 30 min. inden servering.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde kondenseret mælk og yoghurt i en skål. De kan også smage til og hjælpe med at fordele de forskellige smage i formen.
Du kan både bruge frosne og friske hindbær. Vær dog opmærksom på Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at koge de frosne. Det plejer at stå bag på posen.