Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Kryddersmør smager fantastisk til sommerens grillretter - eller bare på lunt flute. Her har vi lavet en version med hakkede soltørrede tomater og frisk basilikum. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 30 gramsoltørrede tomater
- 75 gramsmør
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skyl en håndfuld frisk basilikum og hak det fint. Hak de soltørrede tomater fint og rør dem sammen med det bløde smør, peber og basilikum.2
Fordel smørret på langs på et stykke bagepapir og rul sammen til en pølse. Du kan også fordele smørret i en lille skål. Læg det i fryseren i ca. 30 min., og så er det klar til brug!3
Server kryddersmørret til nye kartofler, majskolber, en god bøf eller på lunt flute.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke basilikum og soltørrede tomater og blande smørret sammen.