Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Kryddersmør er en rigtig god og nem måde at lave en nem slags sovs på. Vi har lavet en version med hakket persille og rosmarin. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 pottefrisk eller tørret rosmarin
- 0.5 pottepersille
- 1 fedhvidløg
- 75 gramsmør
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skyl en håndfuld frisk rosmarin og hak det fint - eller brug 1-2 tsk. tørret rosmarin.2
Skyl og hak en håndfuld persille fint.3
Pres hvidløget eller hak det fint og rør det sammen med det bløde smør, peber, rosmarin og persille.4
Fordel smørret på langs på et stykke bagepapir og rul sammen til en pølse. Du kan også fordele smørret i en lille skål. Læg det i fryseren i ca. 30 min., og så er det klar til brug!5
Server kryddersmørret til nye kartofler, majskolber, en bøf eller på lunt flute.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke basilikum og soltørrede tomater og blande smørret sammen.