Kryddersmør med persille, hvidløg og rosmarin

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 pottefrisk eller tørret rosmarin
  • 0.5 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 75 gramsmør
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Kryddersmør med persille, hvidløg og rosmarin

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Kryddersmør er en rigtig god og nem måde at lave en nem slags sovs på. Vi har lavet en version med hakket persille og rosmarin. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 pottefrisk eller tørret rosmarin
  • 0.5 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 75 gramsmør
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skyl en håndfuld frisk rosmarin og hak det fint - eller brug 1-2 tsk. tørret rosmarin.

2. Skyl og hak en håndfuld persille fint.

3. Pres hvidløget eller hak det fint og rør det sammen med det bløde smør, peber, rosmarin og persille.

4. Fordel smørret på langs på et stykke bagepapir og rul sammen til en pølse. Du kan også fordele smørret i en lille skål. Læg det i fryseren i ca. 30 min., og så er det klar til brug!

5. Server kryddersmørret til nye kartofler, majskolber, en bøf eller på lunt flute.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke basilikum og soltørrede tomater og blande smørret sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre