Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Bruschetta er den perfekte snack som forret, til tapas eller til grillmenuen. Her har vi lavet en sprød version med tomat, peberfrugt og frisk basilikum. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkgroft flute
- 3 stktomater
- 2 stksnackpeber
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 1 fedhvidløg
- salt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær brødet i skiver og pensl dem med olivenolie på begge sider. Grill brødene til de er blevet fint lysbrune og har fået striber på begge sider. Men hold øje - det går pludselig stærkt. Laver du brødene i ovnen, skal de have 5-10 minutter ved 220 grader varmluft, til de har fået en let lysebrun overflade, men stadig er bløde i midten.2
Vask tomaterne og peberfrugterne og skær dem i små tern. Hak basilikum i mindre stykker. Rør det hele godt sammen med salt og peber.3
Flæk et hvidløgsfed og gnid brødene med hvidløget. Top med tomatblandingen.4
Server de lune bruschettaer som forret, til tapas eller til grillmenuen.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og peberfrugt i tern. De kan også røre salsaen sammen.