Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Falafler er en rigtig god måde at få introduceret vegetarretter til børn. De minder lidt om en krydret frikadelle og har en super lækker panering, som mange børn er vilde med. Her serverer vi falafler i wraps med grøntsager og purløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramfalafler
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 2 dlcreme fraiche eller skyr
- 0.5 pottepurløg
- 0.5 tskhvidløgspulver
- 1 stkavocado
- salat efter eget valg
- 6 stkfuldkornstortillas
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tilbered falaflerne efter anvisningen på pakken - eller tryk på kokkehuen i ingredienslisten og få opskriften på den hjemmelavede udgave. Husk i så fald at justere indkøbslisten.2
Vask cherrytomaterne og halver dem. Vask agurken og skær den i mundrette stykker. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i strimler.3
Bland skyr eller creme fraiche sammen med klippet purløg, et drys hvidløgspulver eller to og salt og peber.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp evt. med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun. Skyl salaten og stil det hele på bordet i små skåle eller anret det på et stort fad.5
Varm tortillaerne på en pande eller varm dem i ovnen.6
Så er det tid til, at alle kan sammensætte deres yndlingswrap.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er masser af snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at skære tomater, agurker, peberfrugt og avocado. Men husk at passe på fingrene og brug en børnevenlig kniv.