Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
60+ min
Dippen dots er yoghurt blendet med frugt, der formes som små dutter og fryses ned. De smager VIRKELIG godt og er perfekte som eftermiddagssnack i varmt vejr. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 5 dlgræsk yoghurt
- 250 gramfrosne mangostykker
- 1 spskvaniljesukker
- 2 stkbananer
- 4 spskinstant citron-the
- bagepapir
- fryseposer
Fremgangsmåde
1
Blend græsk yoghurt sammen med mangostykker, vaniljesukker, bananer og instant citron-the, til massen har en ensartet konsistens.2
Beklæd nu et skærebræt med bagepapir. Kom massen i en frysepose, klip et lille hul i hjørnet og lav små runde dutter på bagepapiret og stil spækbrættet i fryseren. Du kan også fylde massen i små forme - f.eks. isterningbakker med forskellige figur-motiver.3
Lad de små fine dippen dots fryse i ca. fem timer, og så er de klar til at blive spist som en lækker og kølig snack. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienserne i blenderen. De kan også være med til at smage isen til og presse dippen dots ud på bagepapiret.