Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Pasta og pølser - det smager FANTASTISK sammen. Her har vi lavet en nem gryderet med pølser, pasta, blomkål og cherrytomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 4 stkgrillpølser
- 1 stkblomkål
- 10 stkcherrytomater
- 1 spsktørret oregano
- 1 dåsehakkede tomater
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint. Skær grillpølserne i mundrette bidder. Knæk blomkålen i mindre buketter og skyl og halver tomaterne.3
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt grillpølser og steg dem til de har taget lidt farve.4
Tilsæt blomkål, cherrytomater, oregano og hakkede tomater.5
Tilsæt til sidst pasta og fløde og bland det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og evt. et ekstra skvæt fløde eller to.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i mundrette stykker. De kan også brække små buketter af blomkålen og halvere tomaterne.