Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
De her bananwraps er altså VIRKELIG gode - og bare rolig, de smager ikke af ost, selvom de er rørt med flødeost blandet med kanel og vaniljesukker. De er stegt i smør og skåret over, så du kan servere dem som lækre eftermiddagshapsere. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramflødeost naturel
- 0.5 tskstødt kanel
- 0.5 tskvaniljesukker
- 0.5 spsksirup
- 3 stkfuldkornstortillas
- 4 stkbananer
- smør
Fremgangsmåde
1
Rør flødeost, kanel, vaniljesukker og sirup sammen til en ensartet masse.2
Smør flødeost ud på tortillawrapsene - gerne helt ud til kanten i den ene side. Læg en hel banan på den ene 1/3 af hver wrap. Rul tortillaerne så stramt sammen som muligt og steg dem lysebrune i lidt smør på en pande.3
Skær dem ud i små hapsere og sæt evt. en tandstik i hver, så de er nemme at spise.4
Server bananwrapsene som eftermiddagssnacks eller som anderledes tilbehør til en lækker brunch.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande flødeosten med kanel og vanillesukker. De kan også smøre osten på wrapsene.