Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Vi har lavet en anderledes og super lækker udgave af den klassiske fiskefilet - mexi-style! Panerede rødspættefileter i wraps med guacamole og masser af grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkæg
- 50 gramrasp
- 225 gramrødspættefileter
- salat efter eget valg
- 0.5 stkagurk
- 15 stkcherrytomater
- 140 gramløse majs
- 6 stkfuldkornstortillas
- 300 gramguacamole
- 1 pottefriske koriander
- salt
- peber
- smør
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen. Hæld raspen ud på en flad tallerken og bland med lidt salt og peber. Vend rødspætterne i det sammenpiskede æg og efterfølgende i raspen. Steg dem i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de er sprøde og gyldne.2
Skyl salat, agurk og tomater og skær hele molevitten ud i mindre stykker. Hæld vandet fra majsene og anret alt i små skåle, så alle ved bordet selv kan sammensætte deres yndlingswrap.3
Lun tortillawrapsene i ovnen eller i mikroovnen.4
Kom guacamolen i en skål - eller tryk på kokkehuen og lav den selv og stil alt på bordet.5
Lad nu hele familien rulle deres favorit-wrap og top med friske koriander, hvis I er til den slags. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn halvere tomater, skære agurker og komme det hele i små skåle.
Vi har beregnet 250 gram friske rødspættefileter til 2 voksne og 2 børn - det svarer til en af de blå pakker med frisk fisk fra supermarkedet. Så vil der være 1-2 rødspætter pr. person.