Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
De er altså ret fine at servere til Halloween, de her edderkoppespind! Du skal kun bruge tre ingredienser: Saltstænge og hvid- og mørk chokolade, der danner det fine spindelvæv. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramsaltstænger
- 50 gramhvid chokolade
- 50 grammørk chokolade
Fremgangsmåde
1
Knæk saltstængerne i tre lige store stykker.2
Knæk de to slags chokolade i mindre stykker. Læg den hvide chokolade i hjørnet af en frysepose og gør det samme i en anden pose med den mørke chokolade. Smelt det forsigtigt i mikrobølgeovnen - hold øje, da det ikke må få for meget.3
Læg 6 -8 stykker saltstænger på bagepapir, hvor hver ende mødes på midten. Klip et lille hul i hjørnet af frysposerne og lav hhv. hvide og mørke spindelvæv.4
Sprøjt chokoladen rundt i cirkler fra midten og ud, så det ligner et spindelvæv. Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet. Opbevar edderkopperne i køleskabet inden servering. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække saltstængerne. De kan også sprøjte chokoladen ud i cirkler.