Grønkålschips - super sprøde og nemme at lave

Ingredienser

(1 portion )

  • 200 gramgrønkål
  • 2 spskolivenolie
  • 0.5 tsksalt
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Grønkålschips - super sprøde og nemme at lave

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Grønkålschips lyder måske ikke som noget, ungerne gider spise. Men vi lover altså, at de her er virkelig gode og lækre. De er super nemme og hurtige at lave og knasende sprøde. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramgrønkål
  • 2 spskolivenolie
  • 0.5 tsksalt
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Skyl grønkålene og klip eller skær den midterste stilk væk. Del bladene i mindre stykker.

3. Læg bladene på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olivenolie og drys med salt.

4. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne. Men hold øje - det går stærkt!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe eller skære stilken væk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre