Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
10 min
Grønkålschips lyder måske ikke som noget, ungerne gider spise. Men vi lover altså, at de her er virkelig gode og lækre. De er super nemme og hurtige at lave og knasende sprøde. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramgrønkål
- 2 spskolivenolie
- 0.5 tsksalt
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.2
Skyl grønkålene og klip eller skær den midterste stilk væk. Del bladene i mindre stykker.3
Læg bladene på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olivenolie og drys med salt.4
Bag dem i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne. Men hold øje - det går stærkt!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe eller skære stilken væk.