Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
60 min
Agurkesalat er et uundværligt tilbehør til mange retter. F.eks. flæskesteg, flæskestegssandwich, på leverpostejen eller noget helt fjerde. Og det er SUPER nemt at lave sin egen hjemmelavede udgave.
Portioner
Ingredienser
- 1 stkagurk
- 3 dleddike
- 1 dlvand
- 100 gramrørsukker- kan erstattes af alm. sukker
- 2 stkstjerneanis
- 10 stkpeberkorn
Fremgangsmåde
1
Snit agurken helt tyndt - eller i tykkere skiver, hvis du foretrækker, at din agurkesalat får lidt mere bid.2
Hæld de øvrige ingredienser i en gryde og lad dem koge et par minutter. Hæld den kogende lage over agurkerne i en skål - den skal helst være af glas eller keramik, ikke af plastic.3
Lad agurkesalaten trækker i en times tid - eller endnu bedre - til dagen efter. Server den sammen med flæskestegssandwich, på leverpostejen, eller hvad du nu har lyst til.4
Velbekomme!