Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Denne vegetarret har de fineste farver og smager i øvrigt også rigtig godt! Den består af kokosmælk, kartofler, spinat og kikærter og serveres med ananas i skiver og peanuts på toppen. Vi har brugt frossen helbladet spinat, men du kan også bruge den friske udgave. Undlad dog frossen hakket spinat, da retten så kommer til at ligne den Grågrønne grumsede Limpoppoflod.. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramkartofler
- 1 stkløg
- 5 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 spskkarry
- 1 spsktørrede koriander
- 100 gramhelbladet frossen spinat
- 1 dåsekikærter
- 340 gramananas i skiver
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
- majsstivelse
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Skræl løget og skær det i tern. Steg løget i olivenolie og tilsæt kartoflerne efter et par minutter.2
Tilsæt vand, kokosmælk, karry rørt ud i lidt vand og koriander. Lad det hele koge i ca. 20 minutter - til kartoflerne er møre. Tilsæt spinatblade og drænede og skyllede kikærter fra dåse og giv det et hurtigt opkog.3
Smag til med salt og peber. Hvis du vil have sovsen lidt tykkere, kan du tilsætte lidt majsstivelse rørt op i en kop med lidt vand.4
Server retten toppet med drænede ananas stykker og hakkede peanuts. Smag evt. til med lidt ekstra karry. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn skrælle og skære kartoflerne i mindre stykker.
Ekstra smag: Du kan tilsætte spidskommen og toppe retten med friske koriander.