Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En nem pastaret med saftig kyllingefilet og en lækker svampesauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 280 gramkyllingefilet
- 1 stkaubergine
- 200 grambrune champignon
- 1 fedhvidløg
- 2 stkløg
- 1 spsktørret oregano
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninghønsebouillon
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær kyllingen i mundrette bidder, steg dem på en pande med olivenolie og krydr med salt og peber. Tag kyllingestykkerne af panden og læg dem til side på en tallerken.2
Skyl auberginen og champignonerne og skær dem i mundrette stykker. Hak hvidløg og løg fint og steg det hele på panden i en god sjat olivenolie.3
Tilsæt kyllingestykkerne, oregano, cremefine og bouillon og lad det hele simre ved middel varme.4
Kog pastaen som anvist på pakken.5
Server den friske pasta med cremet svampesauce eller vend det hele sammen inden servering. Har du ost på lager, f.eks. grana padano eller lignende, så top med revet ost ved servering. God fornøjelse!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skallen af løg og hvidløg og lad dem salte pastavandet. De kan også smagen retten til.
Ekstra smag: Tilsæt en god håndfuld frisk hakket basilikum.