Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lækre kyllingefileter der, lidt ligesom en fiskefilet, er vendt i rugmel og stegt sprøde på panden. Kyllingefileterne bliver sprøde og får en lækker smag og serveres med en nem salat med blåbær og valnødder og rodfrugtfritter som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 2,5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 450 gramkyllingefilet
- 50 gramrugmel
- 35 gramsalatmix
- 125 gramblåbær
- 50 gramvalnødder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bag rodfrugterne som anvist på posen.2
Rør en hurtig dressing sammen af cremefraiche, presset hvidløg, salt og peber.3
Skær kyllingefileterne over på midten, så du får to flade kylingefileter pr. hele filet. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend herefter kyllingefileterne i melet. Varm en god sjat olivenolie op på en pande og steg kyllingefileterne gyldne på begge sider.4
Skyl salat og blåbær og vend sammen med valnødder, olivenolie, salt og peber.5
Server den panerede kyllingefilet med rodfrugtfritter, sprød salat og hvidløgsdressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn komme rodfrugtfritterne på en bageplade. De kan også blande salaten.