Rugmelspaneret kylling med sprød salat og rodfrugtfritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 50 gramrugmel
  • 35 gramsalatmix
  • 125 gramblåbær
  • 50 gramvalnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspaneret kylling med sprød salat og rodfrugtfritter

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre kyllingefileter der, lidt ligesom en fiskefilet, er vendt i rugmel og stegt sprøde på panden. Kyllingefileterne bliver sprøde og får en lækker smag og serveres med en nem salat med blåbær og valnødder og rodfrugtfritter som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 50 gramrugmel
  • 35 gramsalatmix
  • 125 gramblåbær
  • 50 gramvalnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bag rodfrugterne som anvist på posen.

2. Rør en hurtig dressing sammen af cremefraiche, presset hvidløg, salt og peber.

3. Skær kyllingefileterne over på midten, så du får to flade kylingefileter pr. hele filet. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend herefter kyllingefileterne i melet. Varm en god sjat olivenolie op på en pande og steg kyllingefileterne gyldne på begge sider.

4. Skyl salat og blåbær og vend sammen med valnødder, olivenolie, salt og peber.

5. Server den panerede kyllingefilet med rodfrugtfritter, sprød salat og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn komme rodfrugtfritterne på en bageplade. De kan også blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre