Æggekage med kartofler. Hertil tomatsalat med pesto.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 grambagekartofler
  • 8 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 6 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 130 grampesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggekage med kartofler. Hertil tomatsalat med pesto.

I samarbejde med

En nem og lækker æggekage med kartofler, som vi serverer med en sprød salat med tomat, agurk, salatost og pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 grambagekartofler
  • 8 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 6 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 130 grampesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Imens kartoflerne koger: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.

4. Tag en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Varm panden op med lidt olivenolie og tilsæt kartoflerne og æggemassen. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 15 minutter.

5. Imens æggekagen bager: Skyl og skær tomaterne og agurken ud efter eget ønske, og vend sammen med salatblandingen, salatost og pesto.

6. Server æggekagen med den sprøde tomatsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggemassen sammen og skylle tomaterne og agurken.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre