Æggekage med kidneybønner og hytteost. Hertil sprød salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stkløg
  • 8 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 2 stkhjertesalat
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 pottefriske koriander
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkavocado
  • 2 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker æggekage med løg, hytteost og kidneybønner. Serveret med en sprød salat af hjertesalat, friske koriander, avocado, cherrytomater og rødløg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

2. Skyl kidneybønnerne og lad dem dryppe af i en si. Pil skrællen af løget og hak det fint. Varm en pande op med olie og svits løget. Brug en pande, der kan tåle at komme i ovnen.

3. Imens løget steger: Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hytteost, kidneybønner, salt og peber. Hæld æggemassen over løgene og steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne. Sæt herefter æggekagen i ovnen og bag den færdig i ca. 15 min.

4. Skyl hjertesalaten, cherrytomaterne og korianderne. Snit salaten fint, halver tomaterne og hak korianderne fint. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Skær avocadoerne ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med eddike, en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Server æggekagen sammen med den sprøde salat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn slå æggene ud i en skål og røre dem sammen med hytteost og kidneybønner. Ekstra smag: Svits lidt paprika og spidskommen sammen med løget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre