Æggekage med sprød serranoskinke og avocadosalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 10 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 60 gramserranoskinke
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 stkavocado
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggekage med sprød serranoskinke og avocadosalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker æggekage med sprød serranoskinke og purløg på toppen. Serveret med en simpel avocadosalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 10 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 60 gramserranoskinke
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 stkavocado
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Varm en pande op med olivenolie og hæld æggemassen på panden. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne. Vælg en pande, der kan tåle at komme i ovnen.

3. Imens æggekagen steger: Fordel serranoskinken på en bageplade beklædt med bagepapir.

4. Bag æggekagen og serranoskinken i ovnen i ca. 10 min. til serranoskinken er sprød og æggekagen er fast.

5. Skyl agurk og purløg. Skær agurken i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i tern.

6. Vend den færdige salatblanding sammen med agurk, avocado, olivenolie, salt og peber.

7. Server æggekagen med sprød serranoskinke, friskhakket purløg på toppen og avocadosalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggemassen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre