Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker æggekage med sprød serranoskinke og purløg på toppen. Serveret med en simpel avocadosalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 10 stkæg
- 2 dlmælk
- 60 gramserranoskinke
- 0.5 stkagurk
- 0.5 pottepurløg
- 2 stkavocado
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Varm en pande op med olivenolie og hæld æggemassen på panden. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne. Vælg en pande, der kan tåle at komme i ovnen.3
Imens æggekagen steger: Fordel serranoskinken på en bageplade beklædt med bagepapir.4
Bag æggekagen og serranoskinken i ovnen i ca. 10 min. til serranoskinken er sprød og æggekagen er fast.5
Skyl agurk og purløg. Skær agurken i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i tern.6
Vend den færdige salatblanding sammen med agurk, avocado, olivenolie, salt og peber.7
Server æggekagen med sprød serranoskinke, friskhakket purløg på toppen og avocadosalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggemassen sammen.