Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
20 min
Disse æggemuffins er virkelig lækre og nemme at lave. Beklæd en muffinform med toastbrød og fyld dem med æg, laks og salatost. Så er der mega lækre snacks, der er perfekte til morgenmad eller madpakke. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 6 skivergroft sandwichbrød
- 6 stkæg
- 100 gramrøget laks
- 50 gramsalatost i tern
- 1/2 spsktørret oregano
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skær skorperne af brødskiverne og rul dem så flade som en pandekage med en kagerulle. Stop dem forsigtigt ned i en smurt muffinform eller en smurt rund keramikskål, der kan tåle at komme i ovnen. Brødskiverne skal hver danne en lille kurv, hvor der er plads til fyldet.3
Slå et æg ud i hvert brød og krydr med lidt salt og peber. Top med finthakket røget laks og lidt smuldret salatost. Drys til slut med tørret oregano.4
Bag muffinsene i 20-25 minutter i ovnen, til æggene er gennembagte. Tag æggemuffinsene ud af formene og lad dem køle lidt af. Spis dem lune til morgenmad eller frokost, eller brug dem som en lækker og mættende snack i ungernes madpakker.5
Velbekomme :o)Tip
Bliver æggemuffinsene bløde efter en tur i køleskabet, kan du give dem en tur i ovnen, så bliver de sprøde og lækre igen - og lige til at spise!