Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
20 min
Vi har lavet de lækreste æggemuffins, der er perfekte til madpakken eller turen ud i det blå i ferien eller weekenden. De er fyldt med æg, kyllingepølser, forårsløg og oregano. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkforårsløg
- 300 gramkyllingepølser
- 10 stkæg
- 0.20 spsksalt
- 0.5 spsktørret oregano
- 50 gramrevet ost
- peber
Fremgangsmåde
1
Forvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Vask forårsløgene og fjern top og bund. Skær dem i små stykker. Skær pølserne i små skiver.3
Pisk æggene sammen i en skål med salt, peber og oregano. Tilsæt pølser, forårsløg og revet ost.4
Fordel dejen i 12-14 smurte muffinforme. Sørg for at der er lige meget fyld og æg fordelt i formene. Bag omeletterne i ca. 20 minutter til de er gennembagte og svagt gyldne på toppen.5
Lad muffinsene køle af og opbevar dem i en tætsluttende beholder i køleskabet - så har du lækre og sunde snacks til madpakkerne til en hel uge. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i skiver. De kan også fordele dejen i formene.