Æggemuffins til madpakken med pølser og forårsløg

Ingredienser

( Ca. 10 stk. )

  • 4 stkforårsløg
  • 300 gramkyllingepølser
  • 10 stkæg
  • 0.20 spsksalt
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 50 gramrevet ost
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Æggemuffins til madpakken med pølser og forårsløg

I samarbejde med

Vi har lavet de lækreste æggemuffins, der er perfekte til madpakken eller turen ud i det blå i ferien eller weekenden. De er fyldt med æg, kyllingepølser, forårsløg og oregano. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkforårsløg
  • 300 gramkyllingepølser
  • 10 stkæg
  • 0.20 spsksalt
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 50 gramrevet ost
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Vask forårsløgene og fjern top og bund. Skær dem i små stykker. Skær pølserne i små skiver.

3. Pisk æggene sammen i en skål med salt, peber og oregano. Tilsæt pølser, forårsløg og revet ost.

4. Fordel dejen i 12-14 smurte muffinforme. Sørg for at der er lige meget fyld og æg fordelt i formene. Bag omeletterne i ca. 20 minutter til de er gennembagte og svagt gyldne på toppen.

5. Lad muffinsene køle af og opbevar dem i en tætsluttende beholder i køleskabet - så har du lækre og sunde snacks til madpakkerne til en hel uge. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i skiver. De kan også fordele dejen i formene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre