Ærtesuppe med sprød kalkunbacon. Hertil fuldkornsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 600 gramfrosne ærter
  • 6 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 125 gramkalkunbacon
  • 2 stkgroft flute
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn suppe der emmer af sommer og sol! Vi serverer ærtesuppen med sprød kalkunbacon på toppen og fuldkornsflute på siden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og skær dem i grove tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg.

3. Tilsæt ærter, vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.

4. Imens suppen koger: Skær kalkunbaconen i tern. Læg kalkunstykkerne og flutesene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min.

5. Blend suppen helt glat med en stavblender eller en alm. blender. Tilsæt cremefine og smag til med salt og peber.

6. Server ærtesuppen med sprød kalkunbacon og lun flutesene som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg. Ekstra smag: Citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre