Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
45 min
Ventetid
0 min
De lækreste og nemmeste små pandekager med hjemmelavet jordbærsirup og friske jordbær. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Amerikanske pandekager
- 2.5 dlmælk
- 2 stkæg
- 2 spsksirup
- 200 gramhvedemel
- 0.25 tsksalt
- 1 spskvaniljesukker
- 1.5 tskbagepulver
- 0.5 tsknatron
- smør
- Jordbærsirup
- 100 gramjordbær
- 200 gramrørsukker
- 3 spskvand
- Topping
- 400 gramjordbær
Fremgangsmåde
Amerikanske pandekager
1
Bland mælk, æg og sirup og pisk det sammen i en skål.2
Bland hvedemel, salt, vaniljesukker, bagepulver og natron sammen og tilsæt det til æggeblandingen. Pisk godt, så du undgår klumper.3
Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Når smørret er bruset af og blevet gyldent, hælder du lidt dej i små runde klatter på panden. Steg dem ved jævn varme og vend dem undervejs.Jordbærsirup
4
Skyl jordbær og nip den grønne top af. Halver dem og kom dem i en gryde sammen med sukker og vand. Lad det koge i 10 minutter under omrøring. Si jordbærrene fra, så du ender op med en klar og rød sirup, uden frugtstykker.Topping
5
Skyl jordbær og nip den grønne top af. Skær jordbærrene i mindre stykker og hæld dem i en skål.6
Server de amerikanske pandekager med jordbærsirup og friske jordbærstykker. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære jordbær.