Amerikanske pandekager med jordbærsirup

Ingredienser

( Ca. 20 stk. )

  • Amerikanske pandekager
  • 2.5 dlmælk
  • 2 stkæg
  • 2 spsksirup
  • 200 gramhvedemel
  • 0.25 tsksalt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 1.5 tskbagepulver
  • 0.5 tsknatron
  •  smør
  • Jordbærsirup
  • 100 gramjordbær
  • 200 gramrørsukker
  • 3 spskvand
  • Topping
  • 400 gramjordbær
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Amerikanske pandekager med jordbærsirup

I samarbejde med

De lækreste og nemmeste små pandekager med hjemmelavet jordbærsirup og friske jordbær. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Amerikanske pandekager
  • 2.5 dlmælk
  • 2 stkæg
  • 2 spsksirup
  • 200 gramhvedemel
  • 0.25 tsksalt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 1.5 tskbagepulver
  • 0.5 tsknatron
  •  smør
  • Jordbærsirup
  • 100 gramjordbær
  • 200 gramrørsukker
  • 3 spskvand
  • Topping
  • 400 gramjordbær

Fremgangsmåde

Amerikanske pandekager

1. Bland mælk, æg og sirup og pisk det sammen i en skål.

2. Bland hvedemel, salt, vaniljesukker, bagepulver og natron sammen og tilsæt det til æggeblandingen. Pisk godt, så du undgår klumper.

3. Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Når smørret er bruset af og blevet gyldent, hælder du lidt dej i små runde klatter på panden. Steg dem ved jævn varme og vend dem undervejs.

Jordbærsirup

4. Skyl jordbær og nip den grønne top af. Halver dem og kom dem i en gryde sammen med sukker og vand. Lad det koge i 10 minutter under omrøring. Si jordbærrene fra, så du ender op med en klar og rød sirup, uden frugtstykker.

Topping

5. Skyl jordbær og nip den grønne top af. Skær jordbærrene i mindre stykker og hæld dem i en skål.

6. Server de amerikanske pandekager med jordbærsirup og friske jordbærstykker. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære jordbær.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre