Amerikanske popovers med smeltet smør og kanelsukker

Ingredienser

( 12 stk. )

  • Popovers
  • 3 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 0.5 tsksalt
  • 115 gramhvedemel
  •  rapsolie
  •  muffinforme
  • Tilbehør
  • 150 gramsukker
  • 1 spskstødt kanel
  • 50 gramsmør
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Amerikanske popovers med smeltet smør og kanelsukker

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Popovers er VIRKELIG lækre! De minder lidt om en dansk vandbakkelse eller en engelsk yorkshire, hvis du kender dem! Vi har penslet dem med smeltet smør og vendt dem i kanelsukker - og du kan også vælge at komme fyld i dem, hvis du har lyst. F.eks. creme, Nutella eller syltetøj. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Popovers
  • 3 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 0.5 tsksalt
  • 115 gramhvedemel
  •  rapsolie
  •  muffinforme
  • Tilbehør
  • 150 gramsukker
  • 1 spskstødt kanel
  • 50 gramsmør

Fremgangsmåde

1. Bland æg, mælk, salt og hvedemel sammen i en skål og blend med en stavblender eller en almindelig blender, til du har er en klumpfri masse. Hæld dejen over i en kande eller en skål med hældetud.

2. Smør en stak muffinforme med olie - du kan evt. bruge en bagepensel. Fyld muffinformene halvt op med dej og stil dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 230 grader og bag dem i 25 - 30 minutter til de mørkegyldne. VIGTIGT - du må ikke åbne ovnen, når de bager, for så falder de sammen.

3. Bland imens sukker og kanel sammen og smelt smørret i en gryde eller mikroovnen.

4. Tag de færdigbagte popovers ud af ovnen og lad dem køle lidt af. Pensl dem herefter med smeltet smør og vend dem i kanelsukker.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienser i blenderen. De kan også være med til at blande sukker og kanel sammen - og smage på det færdige resultat!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre