Bagekartofler med skinketern, bacon, sprød salat og purløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 grambagekartofler
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 125 gramkalkunbacon
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 225 gramfærdig salatmix
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og simpel opskrift med bløde bagte kartoffelbåde serveret med kalkunbacon, strimler og skinkeschnitzler, færdig salat og en hurtig purløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag kartoffelbådene i ovnen i ca. 30 min.

3. Pil skrællen af hvidløget og skyl purløget. Pres hvidløget, hak purløget fint og rør det sammen med cremefraiche, salt og peber.

4. Skær kalkunbaconen i mindre stykker og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg baconen i ovnen i ca. 8-10 min.

5. Skær skinkeschnitzlerne i tern og steg dem på en varm pande med olivenolie og drys salt og peber.

6. Skyl agurken og tomaterne og skær dem i mindre stykker. Vend herefter agurk, tomater, majs og salatblandingen sammen i en stor skål.

7. Server bagekartoflerne sammen med skinketern, kalkunbacon, sprød salat og purløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn røre dressingen sammen. Ekstra smag: Vend bagekartoflerne i familiens yndlingskrydderi inden de kommer i ovnen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre