Bagt gnocchi med grønt og mozzarella. Hertil hvidløgsbrød.

Ingredienser

Retten kan fryses

  • 500 gramgnocchi
  • 400 gramfrossen ratatouille el. italiensk grøntsagsblanding
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 kuglemozzarella
  • 1 stkfærdige hvidløgsbrød
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bagt gnocchi med grønt og mozzarella. Hertil hvidløgsbrød.

I samarbejde med

Et lækkert fad med bagte gnocchi og grøntsagssauce, som toppes med mozzarella. Vi serverer det med hvidløgspizza. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramgnocchi
  • 400 gramfrossen ratatouille el. italiensk grøntsagsblanding
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 kuglemozzarella
  • 1 stkfærdige hvidløgsbrød
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Steg gnocchi på en pande med lidt olivenolie, til de får en gylden stegeskorpe. Lav saucen imens.

3. Steg den frosne grøntsagsblanding i en dyb pande med lidt olivenolie. Tilsæt presset hvidløg og de hakkede tomater. Smag til med salt og peber.

4. Riv mozzarellaen i mindre stykker med fingrene. Hæld de stegte gnocchi i et ildfast fad og top med tomatsaucen og mozzarellaen. Bag det i ovnen i ca. 15-20 minutter.

5. Tilbered hvidløgspizzaen efter anvisningen på pakken.

6. Server det lækre gnocchi-fad med hvidløgspizza som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at rive mozzarella i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre