Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
Et lækkert fad med bagte gnocchi og grøntsagssauce, som toppes med mozzarella. Vi serverer det med hvidløgspizza. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramgnocchi
- 400 gramfrossen ratatouille el. italiensk grøntsagsblanding
- 1 fedhvidløg
- 2 dåsehakkede tomater med krydderi
- 1 kuglemozzarella
- 1 stkfærdige hvidløgsbrød
- olivenolie
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Steg gnocchi på en pande med lidt olivenolie, til de får en gylden stegeskorpe. Lav saucen imens.3
Steg den frosne grøntsagsblanding i en dyb pande med lidt olivenolie. Tilsæt presset hvidløg og de hakkede tomater. Smag til med salt og peber.4
Riv mozzarellaen i mindre stykker med fingrene. Hæld de stegte gnocchi i et ildfast fad og top med tomatsaucen og mozzarellaen. Bag det i ovnen i ca. 15-20 minutter.5
Tilbered hvidløgspizzaen efter anvisningen på pakken.6
Server det lækre gnocchi-fad med hvidløgspizza som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at rive mozzarella i stykker.