Bagt laks med grøntsager og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramlaksefileter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bagt laks med grøntsager og ris

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En nem ret med laks, en færdig frossen grøntsagsblanding og kokosmælk. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på, at kogetiden er længere. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramlaksefileter
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 225 grader varmluft.

2. Vend den frosne grøntsagsbund sammen med kokosmælk og bouillon. Fordel blandingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen i ca. 10 min.

3. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen, læg laksestykkerne ovenpå grøntsagerne og krydr med salt og peber. Bag videre i yderligere 15 min.

4. Server laks og grøntsager med dampende varme ris og drys evt. med friske krydderurter og citronsaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Tilføj lidt karry til grøntsagsblandingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre