Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem ret med laks, en færdig frossen grøntsagsblanding og kokosmælk. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på, at kogetiden er længere. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 225 gramlaksefileter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 225 grader varmluft.2
Vend den frosne grøntsagsbund sammen med kokosmælk og bouillon. Fordel blandingen i et ovnfast fad og bag det i ovnen i ca. 10 min.3
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen, læg laksestykkerne ovenpå grøntsagerne og krydr med salt og peber. Bag videre i yderligere 15 min.4
Server laks og grøntsager med dampende varme ris og drys evt. med friske krydderurter og citronsaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Tilføj lidt karry til grøntsagsblandingen.