Bagte kartofler i airfryer - serveret med hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 grambagekartofler
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  •  salt
  •  peber
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Bagte kartofler i airfryer - serveret med hvidløgsdressing

I samarbejde med

Bagekartofler er super nemme at lave i airfryeren og bliver lækre sprøde udenpå og bløde indeni. Vi serverer dem med en hvidløgsdressing med mayo og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 grambagekartofler
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  •  salt
  •  peber
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og skær et ca. 1 cm. dybt kryds øverst i hver kartoffel. Pensl dem med olie og drys lidt salt på toppen.

2. Læg dem på risten eller i trådkurven i airfryeren. Bag dem i ca. 30 minutter ved 200 grader. De skal være bløde indeni, så hvis kartoflerne er meget store, skal de nok have lidt mere. Ryst bakken et par gange undervejs.

3. Bland creme fraiche med mayo, presset hvidløg og klippet purløg. Smag til med salt og peber.

4. Server bagekartoflerne til grillmad eller en lækker steg. God fornøjelse!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre