Bagte rodfrugter med paneret kyllingfilet og sennepssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 spskpaprika
  • 3 spskhvedemel
  • 1 spskdijonsennep
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terningoksebouillon
  • 1 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  majsstivelse
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Der er masser af gods og grøntsager i denne ret! Bagte kartofler og rodfrugter, som vi serverer med panerede stegte kyllingefileter og mild sennepssauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne og skær dem i halve. Læg dem sammen med rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og vend dem med en god slat olivenolie. Krydr med salt og peber og bag dem i ca. 25 minutter til de er gyldne.

3. Kom kyllingfileterne i en frysepose sammen med paprika og mel. Sørg for at kyllingen er dækket af mel på alle sider. Steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.

4. Tag kyllingen af panden uden at gøre den ren. Hæld sennep og madlavningsfløde på panden sammen med smuldret bouillonterning og oregano og lad det koge op under omrøring ved svag varme.

5. Rør lidt majsstivelse ud i vand i en kop og hæld blandingen på panden lidt efter lidt, til saucen har den konsistens, du bedst kan lide. Smag til med salt og peber.

6. Server kyllingen i skiver med de stegte kartofler, rodfrugter og den lækre sennepssauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at halvere kartoflerne. De kan også smage sovsen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre