Bananpandekager med kanel og kokos

Ingredienser

( 10 små pandekager )

  • 4 stkæg
  • 2 stkbananer
  • 1 tskstødt kanel
  • 1 spskkokosmel
  • 20 gramsmør- til stegning
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bananpandekager! En lynhurtig og helt sukker- og melfri udgave af de klassiske pandekager. Pandekagerne er perfekte til morgenbordet og som eftermiddagssnack efter en lang dag i skole eller institution. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Mos alle ingredienserne - undtagen smørret - med en gaffel eller et piskeris. Pas på ikke at mose det for fint, da pandekagerne så bliver svære at vende.

2. Steg pandekagerne i smør ved middel varme på en sliplet-pande. Lav dem enten små som brunchpandekager - eller lidt tykkere end normalt og vend dem forsigtigt. Fordi der ikke er mel i, er de lidt mere levende end almindelige pandekager.

3. Servér dem med friske bananskiver og lidt honning på toppen.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre