Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
I dag serverer vi en lækker vegetarret med bagt blomkål vendt i barbecue sauce, ovnkartofler, bønnehummus og nektarinsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 0.75 stkblomkål
- 70 grambbq sauce
- 0.5 stkicebergsalat
- 300 gramnektariner
- 75 gramsalatost i tern
- 1 stkcitron
- 1 dåsesorte bønner på dåse
- 1 fedhvidløg
- 1 spskspidskommen
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ca. 25 minutter.3
Fjern bladene fra blomkålen og skær den i små buketter. Vend dem i barbecue saucen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag blomkålen i ovnen i ca. 20 minutter.4
Skyl icebergsalaten og skær den i strimler. Skyl nektarinerne, fjern stenene og skær dem i tynde både. Tilføj salatost og bland salaten med lidt olivenolie, salt, peber og saften fra en citron.5
Dræn de sorte bønner og hæld dem i en høj beholder sammen med hvidløg og spidskommen. Blend med en stavblender, til du har en glat og lækker bønnehummus. Smag til med salt og peber.6
Server den bagte barbecueblomkål med kartofler, bønnehummus og nektarinsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære nektariner i skiver. De kan også dække et fint bord.