Barbecue-blomkål med ovnkartofler og salat med nektariner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 0.75 stkblomkål
  • 70 grambbq sauce
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 300 gramnektariner
  • 75 gramsalatost i tern
  • 1 stkcitron
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskspidskommen
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Barbecue-blomkål med ovnkartofler og salat med nektariner

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag serverer vi en lækker vegetarret med bagt blomkål vendt i barbecue sauce, ovnkartofler, bønnehummus og nektarinsalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 0.75 stkblomkål
  • 70 grambbq sauce
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 300 gramnektariner
  • 75 gramsalatost i tern
  • 1 stkcitron
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskspidskommen
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ca. 25 minutter.

3. Fjern bladene fra blomkålen og skær den i små buketter. Vend dem i barbecue saucen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag blomkålen i ovnen i ca. 20 minutter.

4. Skyl icebergsalaten og skær den i strimler. Skyl nektarinerne, fjern stenene og skær dem i tynde både. Tilføj salatost og bland salaten med lidt olivenolie, salt, peber og saften fra en citron.

5. Dræn de sorte bønner og hæld dem i en høj beholder sammen med hvidløg og spidskommen. Blend med en stavblender, til du har en glat og lækker bønnehummus. Smag til med salt og peber.

6. Server den bagte barbecueblomkål med kartofler, bønnehummus og nektarinsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære nektariner i skiver. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre