BBQ kyllingefilet med ovnkartofler og sprød salat. Hertil hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 35 gramsalatmix
  • 1 stkhjertesalat
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 325 gramkyllingebrystfilet BBQ
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

BBQ kyllingefilet med ovnkartofler og sprød salat. Hertil hvidløgsdressing.

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Her har vi grillet saftige og færdigmarinerede kyllingefileter. Vi serverer fileterne sammen med ovnbagte kartofler, en sprød salat med oliven og hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 35 gramsalatmix
  • 1 stkhjertesalat
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 325 gramkyllingebrystfilet BBQ
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag dem ovnen i ca. 25 min.

2. Skyl salaten og cherrytomaterne. Skær hjertesalaten og cherrytomaterne ud efter eget ønske. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Vend det hele sammen med oliven, olivenolie, salt og peber.

3. Flæk kyllingefileterne på midten så du får to flade fileter af hver. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider.

4. Imens kyllingefileterne steger: Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg i en skål og smag til med salt og peber.

5. Server de saftige kyllingefileter med ovnbagte kartoffelbåde, sprød salat med oliven og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre