Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi grillet saftige og færdigmarinerede kyllingefileter. Vi serverer fileterne sammen med ovnbagte kartofler, en sprød salat med oliven og hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 35 gramsalatmix
- 1 stkhjertesalat
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkrødløg
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 325 gramkyllingebrystfilet BBQ
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag dem ovnen i ca. 25 min.2
Skyl salaten og cherrytomaterne. Skær hjertesalaten og cherrytomaterne ud efter eget ønske. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Vend det hele sammen med oliven, olivenolie, salt og peber.3
Flæk kyllingefileterne på midten så du får to flade fileter af hver. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider.4
Imens kyllingefileterne steger: Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg i en skål og smag til med salt og peber.5
Server de saftige kyllingefileter med ovnbagte kartoffelbåde, sprød salat med oliven og hvidløgsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.