BBQ-kyllingelår med parmesankartofler, salat og ketchup

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grambarbeque kyllingelår
  • 1000 gramkartofler
  • 2 spskolivenolie
  • 50 gramrevet parmesan
  • 1 spsktørret oregano
  • 3 stkpære
  • 350 gramfærdig blomkålssalat
  • 1 spskketchup
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

BBQ-kyllingelår med parmesankartofler, salat og ketchup

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre færdigmarinerede ferske kyllingelår med BBQ. Hertil pæresalat og bagte kartofler med parmesan. Du kan også bruge alm. kyllingelår og smøre dem med grillmarinade. OBS: Bruger du frosne lår, så vær opmærksom på længere tilberedning. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grambarbeque kyllingelår
  • 1000 gramkartofler
  • 2 spskolivenolie
  • 50 gramrevet parmesan
  • 1 spsktørret oregano
  • 3 stkpære
  • 350 gramfærdig blomkålssalat
  • 1 spskketchup
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kyllingelårene i ovnen i ca. 30 minutter til de er gennemstegte hele vejen igennem. Det er ikke altid, der er ferske BBQ-lår i butikkerne. Bruger du frosne lår så vær opmærksom på længere stegetid - læs mere på pakken.

3. Skrub eller skræl kartoflerne. Skær kartoflerne i tynde både og læg dem på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie, revet parmesanost og oregano. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er smukt gyldne og sprøde.

4. Skyl pærerne og skær dem i tern. Vend den færdige blomskålssalat med den medfølgende dressing og pærestykker. Smag til med salt og peber.

5. Server kyllingelårene med de parmesanstegte kartofler, salat og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære kartofler. De kan også hjælpe med at blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre