Spicy blomkålssuppe med rød karry og kokos. Hertil æblebåde og flutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 350 gramfrossen blomkålsris
  • 4 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 1 stklime
  • 3 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spicy blomkålssuppe med rød karry og kokos. Hertil æblebåde og flutes.

I samarbejde med

En asiatisk inspireret blomkålssuppe med blomkålsris fra frost, rød karrypasta, kokosmælk og limesaft, serveret med æbler og miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 350 gramfrossen blomkålsris
  • 4 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 1 stklime
  • 3 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løgene og hvidløgene og hak begge dele groft.

2. Varm en dyb pande eller gryde op med lidt olivenolie og svits den røde karrypasta, løgene og hvidløgene.

3. Tilsæt blomkålsrisene og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad suppen simre i ca. 15 minutter.

4. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på posen.

5. Blend suppen med en stavblender og smag til med limesaft, salt og peber.

6. Skyl æblerne og skær dem i både.

7. Server suppen i skåle med æblebådene og flutene som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og hvidløgene og skylle æblerne.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre