Bøf med bearnaisesmør og baconasparges

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 125 gramsmør
  • 1 brevbearnaisepulver- f.eks. Claus Holms
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 75 grambacon i skiver
  • 600 gramsmå kartofler
  • 4 stkbøffer
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bøf med bearnaisesmør og baconasparges

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

En hurtig bøf på grillen med vanedannende bearnaisesmør på toppen og serveret med kartofler og baconasparges - det er sommermad når det er bedst. Mums og god fornøjelse.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 125 gramsmør
  • 1 brevbearnaisepulver- f.eks. Claus Holms
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 75 grambacon i skiver
  • 600 gramsmå kartofler
  • 4 stkbøffer
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd grillen - eller stil din bedste pande klar på komfuret! Blødgør smørret ved stuetemperatur.

2. Har du travlt, kan du blot skære smørret i tern og lægge det i en skål, der kan gå i mikroovnen. Giv smørret ca. 10 sekunder på fuld drøn. Smørret skal ikke smelte, men blot være så blødt, at du kan røre det sammen med en ske.

3. Tilsæt nu halvdelen af bearnaisepulveret og rør godt. Smag til og tilsæt evt. mere bearnaisepulver. Læg det bløde smør i en aflang pølse på et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse - ligesom en shawarma! Læg smørret i fryseren, mens du laver resten.

4. Skyl aspargesene og knæk den nederste trevlede del af. Det smarte ved asparges er, at de helt selv knækker lige der, hvor de skal! Vikl et halvt stykke bacon om hver. Stil til side på en tallerken. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

5. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og steg imens bøfferne på grillen eller i lidt olivenolie på en pande, hvis det ikke er grillvejr. Husk at krydre med salt og peber. Grill til sidst de baconsvøbte asparges.

6. Server de varme bøffer med kold bearnaisesmør på toppen og kartofler og asparges som tilbehør.

7. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre