Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk sommerret med pastasalat og bøffer - helt uden kød! Her får du opskriften på lækre vegetarbøffer med kidneybønner, paprika og rygeost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkagurk
- 200 gramcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 1 dåsekidneybønner
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spskpaprika
- 60 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 50 gramrygeost
- 400 gramtzatziki
- rapsolie
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skyl agurken og tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær agurken, tomaterne og halvdelen af rødløget efter eget ønske - gem den anden halvdel af rødløget til bønnebøfferne.3
Vend pastaerne sammen med agurk, tomat, rødløg, oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.4
Skyl kidneybønnerne og skær den anden halvdel af rødløget i grove tern. Kom kidneybønner, løg, hvidløg, paprika, havregryn, æg, rygeost, salt og peber sammen i en blender. Du kan også bruge en stavblender. Blend det hele sammen, til du har en fast og ensartet masse.5
Varm en pande op med en blanding af rapsolie og olivenolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg herefter bønnebøfferne ved middelvarm, til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.6
Server bønnebøfferne med den græske pastasalat og tzatziki. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og tomaterne og pille skrællen af rødløget.