Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Har har vi lavet de lækreste vegetarbøffer af sorte bønner, æg, havregryn, rødløg og hvidløg. Bøfferne serveres med pasta og en færdig ratatouille-blanding. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsesorte bønner på dåse
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkæg
- 60 gramhavregryn
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 500 gramfrossen ratatouille
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl de sorte bønner, pil skrællen af rødløg og hvidløg og hak det groft. Kom sorte bønner, rødløg, hvidløg, æg, havregryn og bouillon i en foodprocessor eller brug en stavblender. Blend det hele sammen til en ensartet masse.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Varm en lille kasserolle eller pande op med olivenolie og steg ratatouillen. Smag til med salt og peber.3
Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie. Brug en spiseske till at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker. Steg bønnebøfferne til de har en fast konsistens og stegeskorpe på begge sider.4
Server bønnebøfferne med pasta og ratatouille. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløg og hvidløg.