Bønnebøffer med pasta og ratatouille

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkæg
  • 60 gramhavregryn
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  fuldkornspastaskruer
  • 500 gramfrossen ratatouille
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Har har vi lavet de lækreste vegetarbøffer af sorte bønner, æg, havregryn, rødløg og hvidløg. Bøfferne serveres med pasta og en færdig ratatouille-blanding. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl de sorte bønner, pil skrællen af rødløg og hvidløg og hak det groft. Kom sorte bønner, rødløg, hvidløg, æg, havregryn og bouillon i en foodprocessor eller brug en stavblender. Blend det hele sammen til en ensartet masse.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Varm en lille kasserolle eller pande op med olivenolie og steg ratatouillen. Smag til med salt og peber.

3. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie. Brug en spiseske till at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker. Steg bønnebøfferne til de har en fast konsistens og stegeskorpe på begge sider.

4. Server bønnebøfferne med pasta og ratatouille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløg og hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre