Bønnegryde med vilde ris og græsk yoghurt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekidneybønner
  • 200 gramgræsk yoghurt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker vegetarisk bønnegryde med hvide bønner i tomatsovs, kidneybønner og peberfrugter. Serveret med vilde ris og toppet med græsk yoghurt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær peberfrugterne og løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, peberfrugter, løg og hvidløg heri. Tilsæt hvide bønner i tomatsauce og hakkede tomater.

4. Skyl kidneybønnerne og tilsæt i bønnegryden. Lad bønnegryden simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

5. Server bønnegryden med dampende varme ris og top med græsk yoghurt. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn bille skrællen af løg og hvidløg. Ekstra smag: Tilføj tørret chili i bønnegryden.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre