Boeuf onglet med kartoffeldippers, sauce og jordbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 500 gramboeuf onglet el. andet kød
  • 2.5 dlkaffefløde
  • 0.5 terningoksebouillon
  • 0.25 spsktørret timian
  • 500 gramjordbær
  • 2 stksnackpeber
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 0.5 pottepersille
  • 1 stkcitron
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  majsstivelse
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mega lækkert og super sommerligt: Lækkert kalvekød, kartoffeldippers, timiansauce og jordbærsalat. Vi har brugt boeuf onglet, der også kaldes nyretapper. Det har intet med nyrer at gøre og smager super godt. Du kan også bruge andet kød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Læg de frosne dippers på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter.

3. Steg kødet som anvist på pakken. Tag kødet af panden, når det er færdigstegt uden at gøre panden ren. Lad kødet hvile utildækket mens du laver resten.

4. Tilsæt kaffefløde, smuldret bouillon og timian til stegeskyen på panden. Smag til med salt og peber. Rør lidt majsstivelse ud i en kop med lidt vand og jævn sovsen.

5. Skyl jordbærene og fjern stilken. Skær dem i kvarte. Skyl og skær snackpeber i mundrette bidder. Skyl spinaten og hak persillen fint. Bland sammen til en salat og smag til med saften fra en citron, olivenolie og salt og peber.

6. Skær kødet ud og server med kartoffeldippers, jordbærsalat og sauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbærene i kvarte.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre